Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

6η Διεθνής Έκθεση Energy-Photovoltaic: πάνω από 240 εκθέτες δίνουν το «παρών»


Μεσούσης της πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομική κρίσης, μόνο αέρα αισιοδοξίας φέρνει μαζί της η 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011, η οποία μεπερισσότερους από 240 εκθέτεςαπό την Ελλάδα και το εξωτερικό παραμένει στην κορυφή σαν η μεγαλύτερη αμιγής έκθεση για τα φωτοβολταϊκά και τις ΑΠΕ στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη.
Ζωντανό κύτταρο της ελληνικής αγοράς , ο ενεργειακός κλάδος δίνει το παρόν, αυτή τη δύσκολη χρονιά, στην ανανεωμένη , αναβαθμισμένη, μοντέρνα και πιο ελκυστική Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC που πραγματοποιείται από 29 Σεπτεμβρίου έως  2 Οκτωβρίου στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Η Διεθνής Έκθεση ΕΝERGY- PHOTOVOLTAIC, παρουσιάζει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών , των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, οικολογικής δόμησης και ενεργειακής απόδοσης κτηρίων.
Η ποιότητα και ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών ( το 2010 ξεπέρασαν τις 20.000) της έκθεσης, καθώς και το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού, προσφέρουν σε εκθέτες και επισκέπτες την εξαιρετική ευκαιρία για την πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συναλλαγών.
Και την εφετινή χρονιά , παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και το 6ο Διεθνές Συνέδριο ENERTECH του οποίου την Επιστημονική οργάνωση ανέλαβε η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.
Το Διεθνές Συνέδριο ENERTECH, σημείο συνάντησης των ειδικών, θα φέρει σε επαφή τους εκπροσώπους όλων των κλάδων των ΑΠΕ, επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, στελέχη Διεθνών Οργανισμών, του Δημοσίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και όλους όσους ασχολούνται με τον κλάδο των ΑΠΕ.
Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου ( στις 7.οο μμ.) από τον Υπουργό ΠΕΚΑ κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.
H 6η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011 τελεί υπό την Αιγίδα του ΥΠΕΚΑ , και έχει τους παρακάτω χορηγούς:
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ : ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και SOPRAY NEW ENERGY,
ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε.,
ΧΟΡΗΓΟΙ : JS SOLAR, DATA PV, KACO NEW ENERGY, RENAPPS A.E., SIEMENS A.E.,
SCHUECO, SOLARLOGIC & SUNRISE PHOTOVOLTAIC SYSTEMS,
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : SUN & WIND, TEXNIKA, REAL NEWS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου